Jouw project aanmelden?  Klik hier

Vorig jaar stak Terberg Foundation met familieleden Terberg de handen uit de mouwen voor het opknappen van de Abrona tuin. Dit jaar adopteert de foundation een hotelkamer. Op 30 maart werd de hotelkamer officieel geopend.

Hotel Restaurant Abrona Oudewater leidt mensen met een verstandelijke beperking op, om in de toekomst te kunnen werken in de reguliere horeca en het gat tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Binnen twee jaar worden deze mensen klaargestoomd om richting een betaalde baan te gaan bij een andere werkgever. Hotel en Restaurant Abrona Oudewater is momenteel bezig met het opknappen van verschillende hotelkamers. Terberg Foundation sponsort het opknappen van één van de hotelkamers, die nu de toepasselijke naam draagt van haar stichting.

De Terberg Foundation biedt mensen in een kansarme situatie een steun in de rug. Zelfstandigheid staat hierbij voorop. Als Vriend van Abrona, stelt Terberg Foundation middelen beschikbaar om de weg naar zelfstandigheid van de Abrona-medewerkers te bevorderen.


Voorzitter Marlies Terberg geeft aan waarom Terberg Foundation Abrona een warm hart toedraagt:

“Dit initiatief van Abrona is een schot in de roos, hoe mensen met een beperking door Abrona worden opgeleid en begeleid. Dit is heel belangrijk voor hun eigenwaarde en zelfstandigheid. Je ziet ‘t plezier in het werk en de passie voor het vak. En niet te vergeten: het Hotel Restaurant zelf is een pareltje. Een aanrader voor iedereen die overweegt Oudewater te bezoeken.”


 

 

© 2019 – Terberg Foundation | Info over ANBI informatie