Jouw project aanmelden?  Klik hier

Een paar maanden geleden sloegen DARA Europe en Terberg Foundation de handen ineen om tweedehands schoolmeubilair, IT-apparatuur en ander educatief materiaal naar Andong in Cambodja te verschepen waar nieuwe lokalen worden gebouwd. Zij werkten hiervoor onder andere samen met Terberg Benschop, de IJsselsteinse SBO school de Wenteltrap en de St. Theresia school uit Barger Compascuum. Het educatief materiaal heeft Cambodja inmiddels bereikt. Hier een paar impressiefoto’s.

Met dit materiaal kunnen lokale onderwijzers en sociaal medewerkers betere educatie verzorgen aan de Cambodjaanse kinderen om zo toe te werken naar een betere toekomst. Het materiaal en meubilair wordt deze zomer dankbaar in gebruik genomen.

Waarom Andong?

Andong is een achterstandswijk in Cambodja. Met persoonlijke en duurzame ondersteuning doet stichting DARA Europe er alles aan om kinderen en families uit deze wijk een beter bestaan te geven. Door middel van onderwijsprogramma’s van DARA Europe en Cambodjaanse partner SCCO (stichting Stellar Child Care Organization) krijgen kinderen uit Andong de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot volwassenen met zicht op een goede baan en er zijn gerichte activiteiten om de families te betrekken bij deze ontwikkeling. Voor meer informatie over dit initiatief, lees ons vorige nieuwsbericht of bezoek dara-europe.nl.

Terug naar het overzicht

© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting