Jouw project aanmelden?  Klik hier

De Terberg Group heeft het Predicaat Koninklijk gekregen. Het Predicaat werd uitgereikt in het Dorpshuis te Benschop door de Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht de heer J.H. Oosters in het bijzijn van de Burgemeesters en wethouders van de gemeentes IJsselstein en Lopik.

Het is de kroon op het werk van 150 jaar ondernemerschap

“Het is de kroon op het werk van 150 jaar ondernemerschap, visie en doorzettingsvermogen van onze familie en alle werknemers” zei de Voorzitter van de Raad van Bestuur de heer George Terberg. “Het Predicaat Koninklijk straalt kwaliteit en vertrouwen uit”.

Overgrootvader Johannes Bernardus Terberg startte de dorpssmederij op 13 Mei 1869 in Benschop en zijn zoon Willem George nam de zaak over kort voor WOI. Belangrijke groei vond plaats na WOII toen de derde generatie, 4 broers en 2 zussen, de mogelijkheden zagen van het bouwen van vrachtwagens en de handel en service in personenwagens en later het leasen daarvan. Onder de vierde generatie is vooral de diversificatie van de business en de internationale uitbouw tot stand gekomen.
De leiding is momenteel in handen van de vierde generatie en de vijfde generatie is inmiddels toegetreden.

Terug naar het overzicht

© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting