Jouw project aanmelden?  Klik hier

Het jaar 2021 is al even begonnen maar de Terberg Foundation heeft niet stilgezeten. De Terberg Foundation viert twee mooie succesvolle samenwerkingen door donaties voort te zetten met Stichting Buurtblinkers en Stichting JINC.

STICHTING BUURTBLINKERS

In 2021 wil de Stichting Buurtblinkers minstens 40 kinderen gaan begeleiden. Het jaar wordt gestart met 18 vrijwilligers en twee nieuwe vrijwilligers en journalisten die assisteren bij het maken van de wijkkrant de Buurtblinker. Het doel is om drie wijkkranten uit te geven en drie talentworkshops te organiseren in 2021. Stichting Buurtblinkers werkt onder andere samen met de interne begeleiders op de scholen in Utrecht West en met buurtteams. Ze verwijzen kinderen door naar Buurtblinkers voor ondersteuning bij hun huiswerk. In 2020 heeft de Stichting met de donatie van toen lesmaterialen en drie laptops aangeschaft. In 2021 doneert de Terberg Foundation een bedrag van €9.290 aan Stichting Buurtblinkers.

STICHING JINC

Ook met de Stichting JINC wordt de samenwerking met de Terberg Foundation voortgezet. Stichting JINC is een non-profitorganisatie die 7.500 kinderen in een ruime Utrechtse regio bereikt. Ze ondersteunen kinderen met een sociaal economische achterstand die anders op straat of in een crimineel circuit terecht zouden komen. JINC maakt voor deze kinderen onderwijspakketten en brengen de kinderen in contact met een werkomgeving. Ze leggen de verbinding tussen school en werk. De Terberg Foundation doneert voor het jaar 2021 een bedrag van €11.286 aan Stichting JINC.

Terug naar het overzicht

© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting