Jouw project aanmelden?  Klik hier

Dagopvang de Warmtebron krijgt ‘kersthulp’ van de Terberg Foundation

Door de Corona-uitbraak kon ook De Warmtebron in 2020 haar activiteiten en het wekelijkse samenzijn in Sporthal “De Bosrand” in Benschop niet voortzetten, tot groot verdriet van alle deelnemers. Juist voor deze mensen is dit wekelijkse uitje van groot belang om uit hun sociale isolement te komen.

Dit bracht Terberg Foundation op het idee om ditmaal naar deze mensen toe te gaan en hen een steuntje in de rug te geven door het verstrekken van een prachtig samengesteld kerstpakket.

Jan Terberg, bestuurslid van de Raad van Advies van de Terberg Foundation: “Wij voelen ons sterk betrokken bij De Warmtebron. Benschop is de bakermat van onze Terberg Bedrijven en dat geeft toch een extra verwantschap. Dit kerstpakket is samengesteld door Abrona in De Meern met allerlei lekkernijen uit de eigen bakkerij, aangevuld met streekproducten. Met dit gebaar willen wij als Terberg Foundation de mensen een hart onder de riem steken en deze donkere dagen wat verlichten!”

“De Terberg Foundation steunt De Warmtebron financieel al gedurende een aantal jaren, waardoor de dagvergoeding heel laag kan worden gehouden, aldus Wim Velis, voorzitter van Stichting De Warmtebron. De Terberg Foundation kwam met dit fantastische idee van een kerstpakket voor de deelnemers. Een pakket dat zeer welkom is en waar wij ze erg blij mee kunnen maken. Onze grote dank.” 

 

Het Zenderstreeknieuws schreef een mooi stuk op de website. Klink op deze link op meer te lezen. 

Jouw project aanmelden

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.

© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting