Jouw project aanmelden?  Klik hier

Dress For Success helpt jaarlijks duizenden mensen uit de bijstand/armoedegrens bij het succesvol zijn bij sollicitaties

Terberg Foundation doneert een bedrag van €2.250 aan deze succesvolle formule waarmee mensen in de winkels van Amsterdam en Utrecht kunnen worden voorzien van een mooie outfit. Dress For Success bestaat reeds 10 jaar en heeft zich in die tijd bewezen als een effectieve partner om mensen uit deze doelgroep te helpen naar een zelfstandig bestaan. Dress For Success Amsterdam helpt jaarlijks circa 1.000 mensen uit de bijstand/armoedegrens bij het succesvol zijn bij sollicitaties. Dit doen zij door het gratis verstrekken van kleding indien men aanwijsbaar een sollicitatiegesprek heeft. Op deze manier helpen zij deze groep op weg naar zelfstandigheid. Circa 80% van de personen vindt na de kleedsessies ook daadwerkelijk een baan. Het zelfvertrouwen dat men krijgt van een mooie, nieuwe passende outfit en de presentatie adviezen zijn erg nodig bij succesvolle sollicitaties. Met winkels in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Leiden, Gorinchem, Hoogezand-Sappemeer, Leeuwarden en Utrecht zijn er de afgelopen jaren veel mensen geholpen om de arbeidsmarkt (opnieuw) toe te treden.

Kan je ook wat (kleding)hulp gebruiken ter voorbereiding op je sollicitatie? Bekijk dan op deze kaart waar je terecht kan.

Jouw project aanmelden

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.

© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting