Jouw project aanmelden?  Klik hier

Stichting Zonnebloem brengt bezoek aan de smederij van Terberg Benschop

Stichting de Zonnebloem ondersteunt volwassen mensen met een lichamelijke beperking om met ze een dagje op pad te gaan. De afdeling Zonnebloem Benschop viert dit jaar hun 30-jarig bestaan en hun wens was om graag de smederij van Terberg Benschop te bezoeken. 10 april was het zo ver.

Rond de 50 personen begonnen met een kop koffie/thee in het Dorpshuis. Vervolgens werden ze opgepikt door onder andere Bas Sengers van Terberg Benschop. Nadat iedereen zijn gele hesje had aangetrokken werd er naar Terberg Benschop gelopen. De groepen werden in tweeën gesplitst waardoor de ene helft de productiehal te zien kreeg en de andere helft de smederij. Zo waren er veel herkenningspunten voor bepaalde mensen zoals Piet de Jong, die zijn schoonzoon en kleinzoon aan het werk zag en mevrouw Klomp zag een oorkonde van haar man.

Wilma Moenen, bestuurslid activiteiten van De Zonnebloem in Benschop / Polsbroek:

“Het was geweldig, ze hebben genoten van de rondleiding en ook degene die de rondleiding gaven hebben een pluim verdiend.”

Uiteindelijk werd rondleiding afgesloten met een goed verzorgde en gezellige lunch in het Dorpshuis.

 

Jouw project aanmelden

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.
© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting