Jouw project aanmelden?  Klik hier

SuperKids! voor een positief zelfbeeld

SuperKids! Een mooi project waarbij kinderen van alleenstaande ouders een positief zelfbeeld ontwikkelen en handvatten krijgen om weerbaarder te worden.

Het project SuperKids! is een onderdeel van SingleSuperMom. SingleSuperMom is het grootste platform voor alleenstaande ouders in Nederland. Zij richten zich op de kinderen van alleenstaande ouders die in armoede leven. SingeSuperMom ondersteunt de ouders op weg naar zelfredzaamheid d.m.v. inloopspreekuren, workshop, trainingen, ontmoetingen en sociale activiteiten. Hierdoor komen zij meer in hun kracht te staan en kunnen zij uit een negatieve spiraal komen.

 

Het SuperKids! project

Het project SuperKids! biedt kinderen van alleenstaande ouders een methode om, om te gaan met de negatieve effecten van armoede. Aan de hand van 9 workshops, gericht op verschillende leeftijden en ondersteund door speciaal ontwikkelde boeken en lesmaterialen. Krijgen zij handvatten om weerbaarder te worden en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Ze werken hierbij met vrijwilligers, maar ook met een professionele pedagoog. Met de donatie vanuit de Terberg Foundation kon het project Superkids! in het najaar in Utrecht doorgaan.

W: https://singlesupermom.nl/

Jouw project aanmelden

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.
© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting