Jouw project aanmelden?  Klik hier

Terberg Foundation voorziet kinderen van de voedselbank van een bedrijfswagen

Op donderdag 28 mei heeft Jan Terberg, Lid Raad van Advies  de autosleutel van een grote bedrijfswagen overhandigd aan de kinderen van de Voedselbank (KvdV). Natuurlijk op gepaste afstand in deze coronatijd, maar met dezelfde enthousiasme! 

Kinderen van de Voedselbank

Het doel van de KvdV is zoveel mogelijk de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland te beperken. Terberg Foundation ondersteunt de stichting al financieel om kinderen die opgroeien onder de armoedegrens in Nederland te voorzien van kledingpakketten met nieuwe kleding, schoenen en speelgoed. 

Nu wordt de samenwerking uitgebreid zodat KvdV nog meer in de regio kan betekenen. 


Jan Terberg: “Wij bekijken elk project per keer en leggen dit ter beoordeling voor aan het bestuur. De vraag van KvdV was een auto met veel laadruimte om artikelen bij sponsoren op te halen.” De combinatie van automobiliteit, die beschikbaar is via één van de Terberg bedrijven, maakte het nog gemakkelijker om aan de wens te voldoen van de Stichting Kinderen van de Voedselbank. 

 

“Terberg Business Lease Groep maakt deze mobiliteit mogelijk door de Mercedes Vito compleet schadevrij, onderhouden door Profile en ‘turn-key’ te leveren inclusief bestickering van de sponsoren,” aldus Rogier van Ewijk, CEO. “Bedrijfswagens is één van onze specialiteiten waarbij wij zorgdragen voor betrouwbare oplossingen voor logistieke vraagstukken.” 

Maurice van de Ven (KvdV): “Natuurlijk zijn wij dolblij met deze Mercedes Vito. De Foundation bespaart ons hierdoor veel werk en dus geld. De efficiency in het logistieke proces levert ons focus op om meer te betekenen voor de maatschappij door kinderen die opgroeien onder de armoedegrens in Nederland te voorzien van mooie kledingpakketten voorzien van nieuwe kleding, schoenen en leuk nieuw speelgoed.”

Jouw project aanmelden

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.
© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting