Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Terberg Foundation Terberg Foundation Groepsfoto bestuur

Het bestuur van de Terberg Foundation

Samen werken aan een beter leven.

Ons dagelijks bestuur

Het bestuur is in handen van drie personen: Marlies Terberg, Leo van Kippersluis en Joost van de Ven. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het beheren van de financiële middelen van de foundation. Zij stellen vast welke goede doelen worden ondersteund en hoe de projecten worden aangepakt. Het bestuur zorgt ervoor dat onze zaken financieel op orde zijn, dat we kosten laag houden en dat we zoveel mogelijk van de verkregen inkomsten uitgeven aan projecten die passen bij waar wij voor staan: persoonlijke ontwikkeling, sociale inclusiviteit en zelfredzaamheid.

Terberg Foundation Terberg Foundation bestuur Marlies Terberg

Marlies Terberg

Voorzitter

“Het geeft veel voldoening dat wij als familie wat terug kunnen doen naar de gemeenschap, waar we zelf deel van uitmaken. Dat we een steentje kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid van mensen die het nodig hebben en die misschien anders buiten de boot vallen. Dat we als familie daarbij de handen uit de mouwen steken, is mooi meegenomen. Dat geeft de betrokkenheid aan van de familie bij de Terberg Foundation en een extra band onderling”

Terberg Foundation Terberg Foundation bestuur Secretaris Leo van Kippersluis

Leo van Kippersluis

Secretaris

“De Terberg Group zorgt voor veel werkgelegenheid, met name in de Lopikerwaard. Dat is voor de maatschappij heel belangrijk. Via de Terberg Foundation worden projecten ondersteund, die het welbevinden van met name de minderbedeelden, bevorderen Een fantastisch initiatief. Als bestuurslid van de Stichting geef ik graag mede vorm aan deze doelstelling.”

Terberg Foundation Terberg Foundation bestuur Secretaris Joost van de Ven

Joost van de Ven

Penningmeester

“Mensen net dat zetje extra kunnen geven, dat vind ik het mooie van onze stichting”

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.