Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Onze testimonials

Bernadette Portier, Terberg Foundation

Tijdens de vrijwilligersactie probeer je een voorstelling te maken hoe de mensen in Cambodja reageren als ze de enorme container uitgeladen zien worden. Vol met materiaal waar zij nog jaren plezier van gaan hebben. Dat is een fijne gedachte en geeft een goed gevoel dat je daar aan hebt kunnen bijdragen.

Monique Emondts, Pamoja Nguvu

Dankzij de Terberg Foundation hebben wij de afgelopen twee jaar meer dan twintig vrouwen kunnen helpen met een lening en de benodigde training en begeleiding. Pamoja Nguvu / Samen Sterk is heel dankbaar voor deze ondersteuning, want hierdoor is het mogelijk om meer kansarme vrouwen en hun gezin te helpen.

Marion Idema-Weijman, IMC Weekendschool

We willen u ongelooflijk bedanken voor het mooie bedrag waarmee u Stichting IMC Weekendschool steunt. Uw bijdrage maakt het mogelijk dat onze leerlingen ervaren dat hun droom dichterbij is dan zij denken!

André van Dijk, Stichting Pulse

Meedoen in de samenleving is een belangrijk speerpunt voor Pulse. Essentieel hierbij is communicatie. Fantastisch dat wij nu de middelen hebben om een bijdrage te leveren aan het taalprogramma in Lopik.

Marieke van der Leede, Embrace Burundi

We hadden de hoop voor de bouw van het educatiegebouw in Burundi bijna opgegeven. Onze dankbaarheid gaat uit naar Terberg Foundation en iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Met jullie donatie kunnen we letterlijk en figuurlijk verder bouwen aan de toekomst van kwetsbare kinderen in Burundi. Wat een wonder.

Frédérike Diepenbroek, Buurtblinkers

Dankzij jullie ondersteuning kunnen de kinderen in de Utrechtse wijken Lombok en Nieuw-Engeland zich volop blijven ontwikkelen en oefenen met taal. Met als tastbaar resultaat een buurtkrant waar ze ontzettend trots op zijn. Namens onze kinderen bedankt.

Activiteitenteam, Terberg Foundation

Wat een prachtige dag! En dan hebben wij het zeker niet over het weer. Ondanks een dag vol regen, hebben we een groepspirit laten zien om trots op te zijn. Of het kwam door de prachtige spandoeken, bloemen, aanmoedigingen van onze supporters: we hebben het allemaal gehaald! Onze felicitaties gaan uit naar alle hardlopers, inclusief Esther van de zesde generatie en onze jongste deelnemer. Uiteraard onze dank aan de sponsoren. Gezamenlijk hebben we een prachtig bedrag opgehaald voor Aktie voor Aktie.

Christine Stephen, Outlookers

Outlookers wil graag de hele zomer zoveel mogelijk mensen met een visuele beperking in Engeland kunnen opzoeken en ontmoeten. Heel vriendelijk is ons een prachtig voertuig geschonken door Terberg DTS UK en Terberg Foundation. Wat zijn we er blij mee. Zo kunnen we precies doen wat we voor ogen hebben. En meer!

Ouder, Surf Project

Geweldig! Geen ander woord voor te vinden. Dankzij het Surf Project is mijn zoon enorm gegroeid qua zelfvertrouwen. Ook het om leren gaan met tegenslag of dat iets niet lukt ging boven verwachting. Verder goed georganiseerd met een duidelijke structuur en rust. Veel ‘ruimte’ voor de kids om zichzelf te zijn en succes te behalen.

Jan Terberg, Terberg Foundation

Iedereen verdient passend onderwijs. Fit4Talent biedt studiebegeleiding, maar de ondersteuning die docenten de leerlingen bieden gaat vele stappen verder. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij.

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.