Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Terberg Foundation afbeelding Nederland

Meer doen voor de samenleving

Familie Terberg wilde meer doen voor de samenleving en sloeg de handen ineen met de oprichting van de stichting Terberg Foundation.

Het familiebedrijf Royal Terberg Group B.V. doneert jaarlijks een bedrag aan Terberg Foundation om te besteden aan goede doelen in Nederland, Europa en daarbuiten. De stichting, die voornamelijk bestaat uit familieleden van de vierde en vijfde generatie Terberg, is verantwoordelijk voor de samenwerking met de goede doelen, de beoordeling van de donatie-aanvragen en de totstandkoming van de projecten.

Maar de familie doet meer.

We steken ook zélf de handen uit de mouwen, zetten inzamelingsacties op met sportieve prestaties, en bieden direct hulp aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Met onze acties ondersteunen wij onder andere

Tijdens de vrijwilligersactie probeer je een voorstelling te maken hoe de mensen in Cambodja reageren als ze de enorme container uitgeladen zien worden. Vol met materiaal waar zij nog jaren plezier van gaan hebben. Dat is een fijne gedachte en geeft een goed gevoel dat je daar aan hebt kunnen bijdragen.

Bernadette Portier – Terberg Foundation Lees over actie ››

Suggestie voor een nieuwe vrijwilligersactie voor de familie Terberg?

Laat het ons weten
© 2022 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.