Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Terberg Foundation Lopikerwaard Zuid-Holland Nederland

Lopikerwaard is waar het voor de familie allemaal begon

Waarom Terberg Foundation?

De familie Terberg nam in 2017 het initiatief tot de oprichting van de Terberg Foundation. Om meer te doen voor de samenleving, in binnenland en buitenland.

Wij zien een wereld waar mensen, jong en oud, zichzelf kunnen redden. Onderdeel kunnen uitmaken van een gemeenschap. Zonder gedoe en vooral met plezier. Wij willen dat mensen voor zichzelf kunnen zorgen, zo goed mogelijk. Wij willen dat mensen zichzelf kunnen ontwikkelen, op persoonlijk en educatief gebied. Wij willen zelfvertrouwen kweken, waardoor mensen het vertrouwen voelen om voor zichzelf op te komen. Juist die mensen die, om welke reden dan ook, in een lastige situatie zitten of een moeilijke tijd achter de rug hebben.

Zelfredzaamheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom helpt Terberg Foundation mensen met het inrichten van een zelfstandiger en socialer leven. Voor henzelf en direct betrokkenen. Wij helpen hen met het ontwikkelen van vaardigheden en reiken, waar nodig, praktische middelen aan. Wij ondersteunen een breed palet aan projecten die bijdragen aan levensgeluk, zelfredzaamheid, mobiliteit, integratie, ontwikkeling van vaardigheden en sociale inclusiviteit.

Bestuur Terberg Foundation - Marlies Terberg

Het geeft veel voldoening dat wij onze steen kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid van mensen die het nodig hebben, die misschien anders buiten de boot vallen.

Marlies Terberg – Voorzitter Terberg Foundation Meer testimonials ››

Familiewortels

De wortels van de Familie Terberg liggen geankerd in de Lopikerwaard, daar is een grote tak van de familie geboren en getogen. Ook is daar het familiebedrijf Royal Terberg Group ontstaan. De eerste paar jaar richtte Terberg Foundation zich dan ook op projecten in Lopik en IJsselstein. Dit groeide al gauw uit naar de provincie Utrecht. Inmiddels ondersteunen we ook nationale en internationale projecten.

Terberg Foundation afbeelding Nederland

Recente projecten

Alles bekijken

Maakt mijn aanvraag
een kans?

Dat ligt eraan. We ondersteunen mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg. Als jouw initiatief hierbij past, dan nodigen we je uit een aanvraag te doen via ons aanmeldformulier. Twijfel je nog? Check de voorwaarden die wij stellen om een project te steunen.

Onze project voorwaarden

Wij ondersteunen onder andere

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.