Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Een avondje uit bij BraZZerie Abrona

De relatie tussen Abrona en de Terberg Foundation is goed. Wederom heeft de Terberg Foundation een mooie bijdrage geleverd, dit keer middels een donatie van een tafel aan BraZZerie Abrona.

BraZZerie & Bakkerij Abrona

BraZZerie & Bakkerij Abrona is gevestigd in de voormalige boerderij Nyevelt in Vleuten-De Meern. De horecagelegenheid staat bekend als bijzonder. Dat is niet zomaar. In de BraZZerie werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Abrona biedt hen ondersteuning. De medewerkers van de BraZZerie staan in de bediening, in de keuken of in de bakkerij. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen.

Terberg Foundation tafel

De Terberg Foundation heeft een tafel gedoneerd aan de BraZZerie Abrona. Deze tafel is te vinden in de braZZerie en draagt de naam: ‘Terberg Foundation IJsselstein’.

Dinner for Friends

Op woensdag 30 oktober vond er een Dinner for Friends van Abrona plaats. De Terberg Foundation was hiervoor uitgenodigd. Corry Pompe, Jan Terberg, Freek Terberg, Marlies Terberg, Joost van de Ven, Theo Terberg en Rosemarie Terberg waren hierbij aanwezig.

Het was een gezellige avond waarbij alle partijen bedankt werden door middel van een heerlijk etentje. Dit allemaal onder de begeleiding van de bevlogen medewerkers van BraZZerie Abrona. Wij wensen BraZZerie Abrona veel succes met hun mooie missie.

logo Abrona

Voor jullie de eerste keer! Jullie hebben het allemaal leuk gevonden. Jullie zijn blij, wij zijn blij. Het doel is bereikt. Wij hopen voor de toekomst nog eens een mooie samenwerking te mogen creëren.

Jacques Westerhoff – Bedrijfsvoerder Abrona Oudewater

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.