Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Honderd pakketten

De Terberg Foundation doet een donatie aan Stichting Kinderen van de Voedselbank, waarmee de stichting 100 pakketten kan opstellen voor kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Het pakket

In de pakketten die speciaal zijn gemaakt voor de kinderen zitten kleren (zomer/winter), leesboekjes, speelgoed aangevuld met cadeautjes. De kinderen zijn vaak afhankelijk van tweedehands kleding en andere spullen. Deze pakketten zijn voorzien van allerlei nieuwe spullen. Een nieuwe jurk of toffe jeans geeft de kinderen een hoop zelfvertrouwen.

Tweede donatie

Komt deze stichting je bekend voor? Dat klopt! In mei 2020 ondersteunde de Foundation deze mooie stichting al met een bedrijfswagen.

Lees meer

 

Stichting Kinderen van de Voedselbank

Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan en waarvan de ouders gebruik moeten maken van de Voedselbank. De stichting is drie jaar geleden opgezet en ondersteunt zo’n 40.000 kinderen tussen de 0-15 jaar.

Zo’n 270 (grote en kleine) ondernemers voorzien de stichting van artikelen. Zo’n 30%-50% is sponsoring en de rest is eigen inkoop. Hoe wordt de eigen inkoop gefinancierd? Het geld komt voort uit giften, acties en diverse fondsen waaronder de Terberg Foundation. De stichting bestaat voor 99% uit vrijwilligers.

Dolblij zijn wij met deze Mercedes Vito. Dit gaat ons veel werk besparen en efficiency opleveren, zodat we meer kunnen betekenen voor de maatschappij. Door kinderen die opgroeien onder de armoedegrens in Nederland te voorzien van mooie kledingpakketten vol nieuwe kleding, schoenen en speelgoed.

Maurice van de Ven – Kinderen van de Voedselbank

logo Kinderen van de Voedselbank

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.