Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Overhandiging laptops aan Stichting Pulse

Op 10 oktober 2018 heeft de Terberg Foundation een schenking gedaan aan Stichting Pulse, dé welzijnsonderneming van en voor inwoners van IJsselstein en Lopik. De missie van Stiching Pulse is de kwaliteit van wonen en leven voor inwoners te vergroten: thuis en in de buurt. Zij werken aan passende deelname en bijdrage aan de maatschappij door iedereen.

Stichting Pulse is, naar eigen zeggen, ontzettend blij met de schenking van de Foundation. Er werden drie laptops overhandigd aan sociaal werker Suzanne Muijs. Suzanne Muijs zet de laptops in voor taal- en computerlessen in Lopik.

André van Dijk, lid Raad van Toezicht Stichting Pulse heeft Jan Terberg en Corry Pompe-Terberg bedankt voor de genereuze donatie:

“Meedoen in de samenleving is een belangrijk speerpunt voor Pulse. Essentieel hierbij is communicatie. Fantastisch dat wij nu de middelen hebben om een bijdrage te leveren aan het taalprogramma in Lopik.”

Meedoen in de samenleving is een belangrijk speerpunt voor Pulse. Essentieel hierbij is communicatie. Fantastisch dat wij nu de middelen hebben om een bijdrage te leveren aan het taalprogramma in Lopik.

André van Dijk – Raad van Toezicht, Stichting Pulse

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.