Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Leerschool voor het opleiden van medewerkers

Er zijn zoveel mensen met een vooroordeel over mensen met een verstandelijke beperking, maar als je hier rondloopt als gast, zie je geen beperking.

Liefde en passie

Dertien enthousiaste familieleden de handen uit de mouwen gestoken bij Hotel/Restaurant Abrona in Oudewater. Na een verbouwing en restauratie is het hotel en restaurant begin april weer geopend. Mensen met een beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt werken hier, onder begeleiding van professionele medewerkers.

Certificaten halen en het leercomponent zijn een belangrijk onderdeel bij Abrona. Als een leerschool leiden zij hun medewerkers op, waarbij zij het gat tot de arbeidsmarkt verkleinen, en zij mogelijk in de toekomst mee kunnen draaien en de reguliere horeca. Jacques Westerhoff, bedrijfsvoerder zegt:

Er zijn zoveel mensen met een vooroordeel over mensen met een verstandelijke beperking, maar als je hier rondloopt als gast, zie je geen beperking”.

En dat was ook echt zo, het restaurant en het hotel zag er tiptop verzorgd uit en je zag alle medewerkers met veel liefde en passie hun werk uitvoeren.

De mouwen opgestroopt

Na een heerlijk stuk taart, een briefing van Jacques en een rondleiding was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Er stonden nog wat wensen op de verlanglijst van Hotel/Restaurant Abrona die gedaan moesten worden voordat de zomer echt gaat beginnen. In een heerlijk voorjaarszonnetje hebben wij de tuin opgeknapt, paaltjes geslagen voor de begrenzing van de tuin en de tafels geverfd. En het resultaat? Een prachtige tuin vol mooie bloemen en nette tafels waar de gasten weer heerlijk een drankje aan kunnen doen op het terras. Er kan gezegd worden dat dit een zeer geslaagde dag was voor deze eerste activiteit van de Terberg Foundation.

logo Abrona

Voor jullie de eerste keer! Jullie hebben het allemaal leuk gevonden. Jullie zijn blij, wij zijn blij. Het doel is bereikt. Wij hopen voor de toekomst nog eens een mooie samenwerking te mogen creëren.

Jacques Westerhoff – Bedrijfsvoerder Abrona Oudewater

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.