Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Solliciteren in een nieuwe outfit

Dress For Success bestaat inmiddels 10 jaar en heeft zich in die tijd bewezen als een organisatie om mensen te voorzien van een mooie outfit. Het dragen van een mooie outfit zorgt voor zelfvertrouwen en het krijgen van presentatie adviezen zijn hard nodig voor een succesvolle sollicitatie. Terberg Foundation ondersteunt deze succesformule waarmee mensen in de winkels van Amsterdam en Utrecht kunnen worden voorzien van een mooie outfit.

Gratis kleding op weg naar zelfstandigheid

Dress For Success bestaat reeds 10 jaar en heeft zich in die tijd bewezen als een effectieve partner om mensen uit deze doelgroep te helpen naar een zelfstandig bestaan. Dress For Success Amsterdam helpt jaarlijks circa 1.000 mensen in de bijstand / armoedegrens bij het succesvol zijn bij sollicitaties. Dit doen zij door het gratis verstrekken van kleding indien men aanwijsbaar een sollicitatiegesprek heeft. Op deze manier helpen zij deze groep op weg naar zelfstandigheid. Circa 80% van de personen vindt na de kleedsessies ook daadwerkelijk een baan.

Met winkels in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Leiden, Gorinchem, Hoogezand-Sappemeer, Leeuwarden en Utrecht zijn er de afgelopen jaren veel mensen geholpen om de arbeidsmarkt (opnieuw) toe te treden.

logo Dress for Success

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.