Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Verbinding tegen eenzaamheid

Gouden Dagen werkt samen met (zorg)instellingen en partners aan een betere kwaliteit van het leven voor ouderen. Het doel van Stichting Gouden Dagen is om eenzaamheid te bestrijden en tegelijkertijd mensen bijeen te brengen. Niet eenmalig, maar structureel. Met andere woorden: Gouden Dagen verbindt tegen eenzaamheid. Terberg Foundation levert een bijdrage hieraan om de koets te laten blijven rijden in IJsselstein en Emmen en om eenzame ouderen gouden dagen te geven.

De gouden koets

Om hun doelen te verwezenlijken zet de stichting onder andere Gouden Koetsen in in Emmen en IJsselstein. Een echte gouden koets is het niet, maar het is een electrisch aangedreven vervoermiddel en bedoeld voor het vervoer van ouderen in de gemeente IJsselstein en Emmen. De koets haalt eenzame ouderen uit hun isolement door o.a. gratis vervoer aan te bieden. Of dat nu is voor een bezoek aan vrienden of familie, een boodschapje te doen, naar de sportschool of rondkijken in een tuincentrum. Met een team vrijwilligers, bestaande uit planners en chauffeurs, verzorgen zij op afroep het vervoer met de gouden koets.

Bijdrage Terberg Foundation

Om dit mooie initiatief te blijven uitvoeren is er een bijdrage nodig voor de verzekering, onderhoud en pechhulp in geval van calamiteiten voor de koets. De Terberg Foundation levert een bijdrage hieraan om de koets te laten blijven rijden in IJsselstein en Emmen en om eenzame ouderen gouden dagen te geven.

logo Gouden Dagen
Bestuur Terberg Foundation - Marlies Terberg

Het geeft veel voldoening dat wij onze steen kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid van mensen die het nodig hebben, die misschien anders buiten de boot vallen.

Marlies Terberg – Voorzitter Terberg Foundation

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.