Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Regionale mobiliteit met nieuwe bedrijfswagen

Op donderdag 28 mei heeft Jan Terberg van Terberg Foundation de autosleutel van een grote bedrijfswagen overhandigd aan Kinderen van de Voedselbank. Natuurlijk op gepaste afstand in deze coronatijd, maar met dezelfde enthousiasme!

Bedrijfswagen voor Kinderen van de Voedselbank

Het doel van de Kinderen van de Voedselbank is zoveel mogelijk de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland te beperken. Terberg Foundation ondersteunt de stichting al financieel om kinderen die opgroeien onder de armoedegrens in Nederland te voorzien van kledingpakketten met nieuwe kleding, schoenen en speelgoed. Nu wordt de samenwerking uitgebreid zodat Kinderen van de Voedselbank nog meer in de regio kan betekenen.

Jan Terberg van Terberg Foundation over de samenwerking:

“De vraag van Stichting Kinderen van de Voedselbank was een auto met veel laadruimte om artikelen bij sponsoren op te halen. Door de nauwe band met één van de Terberg-bedrijven gericht op mobiliteit, was het voor ons gemakkelijker om aan de wens te voldoen.”

Terberg Business Lease Groep maakt deze mobiliteit mogelijk door de Mercedes Vito compleet schadevrij, onderhouden door Profile en ‘turn-key’ te leveren inclusief bestickering van de sponsoren,” aldus Rogier van Ewijk, CEO. “Bedrijfswagens is één van onze specialiteiten waarbij wij zorgdragen voor betrouwbare oplossingen voor logistieke vraagstukken.”

Maurice van de Ven van Kinderen van de Voedselbank:

“Dolblij zijn wij met deze Mercedes Vito. De Foundation bespaart ons hierdoor veel werk en dus geld. De efficiency in het logistieke proces levert ons focus op, om meer te betekenen voor de maatschappij. Door kinderen die opgroeien onder de armoedegrens in Nederland te voorzien van mooie kledingpakketten voorzien van nieuwe kleding, schoenen en leuk nieuw speelgoed.”

logo Kinderen van de Voedselbank

Dolblij zijn wij met deze Mercedes Vito. Dit gaat ons veel werk besparen en efficiency opleveren, zodat we meer kunnen betekenen voor de maatschappij. Door kinderen die opgroeien onder de armoedegrens in Nederland te voorzien van mooie kledingpakketten vol nieuwe kleding, schoenen en speelgoed.

Maurice van de Ven – Kinderen van de Voedselbank

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.