Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Onze Steun aan Netwerk Dien je Stad Ede

Terberg Foundation heeft met trots een belangrijke bijdrage geleverd aan het project van Netwerk Dien je Stad Ede. Door onze steun kunnen zij jongeren inspireren, verbinden en begeleiden om zich vrijwillig in te zetten voor medebewoners die eenzaam zijn of in een kwetsbare situatie verkeren. We geloven sterk in de kracht van gemeenschappen die elkaar ondersteunen, en daarom zijn we verheugd om dit initiatief te steunen.

Samen Voor Een Zelfredzame Samenleving

Door samen te werken met organisaties zoals Netwerk Dien je Stad Ede streven we naar een samenleving waarin mensen vanzelfsprekend naar elkaar omzien en waarin iedereen de ondersteuning krijgt die ze nodig hebben. Onze steun aan dit project is een stap in de richting van het realiseren van een zelfredzame en samen-redzame samenleving, waarin iedereen kan gedijen.

Onze Toewijding

Terberg Foundation blijft zich inzetten voor het ondersteunen van initiatieven die een positieve verandering teweegbrengen. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om bij te dragen aan het werk van Netwerk Dien je Stad Ede en kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking.

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.