Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Bouwen aan de toekomst van kwetsbare kinderen

Terberg Foundation ondersteunt de bouw van een nieuw opvanghuis en het Education Centre dat in 2022 wordt geopend.

Onderwijs voor de allerarmsten

Burundi is een van de armste landen in Afrika. Politieke onrust heerst er al jaren. Armoede en verslavingsproblemen zijn aan de orde van de dag. In Bujumbura, een grote havenstad in Burundi en tot drie jaar geleden de hoofdstad van Burundi, is stichting Embrace actief. Deze organisatie vangt kansarme kinderen op en creëert voor hen een veilige plek, letterlijk en figuurlijk.

De ondersteuning die kinderen wordt geboden door Embrace is allesomvattend. Gericht op zorg, educatie ontspanning én persoonlijke ontwikkeling door het leren van sociale en technische vaardigheden. Inmiddels verwelkomt Embrace ruim 25 kinderen, maar er is sterke behoefte om de voorzieningen en dienstverlening uit te breiden. Terberg Foundation ondersteunt de bouw van een nieuw opvanghuis en het Education Centre dat in 2022 wordt geopend.

logo Embrace

We hadden de hoop voor de bouw van het educatiegebouw in Burundi bijna opgegeven. Onze dankbaarheid gaat uit naar Terberg Foundation en iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Met jullie donatie kunnen we letterlijk en figuurlijk verder bouwen aan de toekomst van kwetsbare kinderen in Burundi. Wat een wonder.

Marieke van der Leede – Embrace Burundi Meer testimonials ››

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.