Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Stichting De Kleine Bron

Terberg Foundation is verheugd om haar steun aan Stichting de Kleine Bron aan te kondigen, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van ernstig zieke of gehandicapte kinderen door middel van warmte en watertherapie.

Onze Steun aan Stichting de Kleine Bron

Stichting de Kleine Bron richt zich op het bieden van verlichting aan kinderen die dagelijks te maken hebben met ernstige pijn en ongemak als gevolg van hun ziekte of handicap. Geïnspireerd door een succesvolle watertherapie in een Amerikaans hospice, is de stichting begonnen met het realiseren van een wellnessfaciliteit speciaal ontworpen voor deze kinderen.

Beschrijving van het Project

De wellnessfaciliteit, ecologisch gebouwd en volledig aangepast voor kinderen met een lichamelijke beperking, biedt een warm bad van therapeutisch water, gevolgd door rust en ontspanning in een snoezelruimte met waterbedden en massagefaciliteiten. Alles is rolstoeltoegankelijk, inclusief een plafondlift voor eenvoudige transfers. Het water in het zwembad wordt gereinigd zonder chloor, dankzij samenwerking met de provincie.

In de wellness kunnen kinderen (met of zonder ouders) komen voor individueel afgestemde therapieën. De zorg kan worden betaald vanuit een PGB, en Stichting de Kleine Bron streeft ernaar om in de toekomst vergoedingen te krijgen van zorgverzekeraars.

Onze Toewijding

Terberg Foundation is toegewijd aan het ondersteunen van initiatieven die een positieve impact hebben op gemeenschappen en individuen. We zijn trots om Stichting de Kleine Bron te kunnen ondersteunen bij het realiseren van deze waardevolle wellnessfaciliteit, waardoor ernstig zieke of gehandicapte kinderen momenten van comfort en verlichting kunnen ervaren.

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.