Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Stichting Humanitas Amsterdam

Terberg Foundation is een organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van projecten die een positieve impact hebben op gemeenschappen en individuen. We zijn verheugd om onze betrokkenheid bij het initiatief van Vereniging Humanitas, genaamd “Get a Grip”, aan te kondigen.

Onze Steun aan Vereniging Humanitas

Vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het helpen van mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze waarden van gelijkwaardigheid, betrokkenheid en vernieuwing sluiten naadloos aan bij de missie van Vereniging Humanitas. Daarom zijn we trots om financiële ondersteuning te bieden voor het project “Get a Grip”.

Beschrijving van het Project

“Get a Grip” richt zich op het vergroten van financiële zelfredzaamheid onder jongeren in Amsterdam, met als doel de spiraal van “overerfbare” armoede te doorbreken. Dit project omvat twee belangrijke activiteiten:

  1. Financiële spreekuren genaamd “Moneytalks” binnen het Voortgezet Onderwijs. Momenteel worden deze spreekuren aangeboden op drie scholen, waar jongeren praktische tips en advies krijgen over het beheren van hun financiën.
  2. Het maatjesproject “Get a Grip”, waarbij Amsterdamse jongeren worden gecoacht door vrijwilligers richting financiële zelfredzaamheid. Deze persoonlijke begeleiding helpt jongeren om grip te krijgen op hun financiële situatie en zelfvertrouwen op te bouwen.

Onze Toewijding

Terberg Foundation is vastbesloten om Vereniging Humanitas te ondersteunen bij het verder ontwikkelen en uitrollen van het project “Get a Grip”. We geloven dat het empoweren van jongeren op het gebied van financiële vaardigheden een belangrijke stap is naar een gezonde en veerkrachtige toekomst voor alle betrokkenen.

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.