Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Netwerk Nieuw Rotterdam

Ontmoet de Jongeren van Netwerk Nieuw Rotterdam!

Netwerk Nieuw Rotterdam is dé plek voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar om vrienden te maken, zichzelf te ontwikkelen en zich vrijwillig in te zetten voor onze mooie stad. Wij willen de sociale basisstructuur bieden voor jongeren die dit zelf moeilijk kunnen organiseren. Bij ons vinden jongeren een positieve vrijetijdsbesteding waar ze gezien worden, nieuwe vaardigheden leren, nadenken over maatschappelijke thema’s en zich inzetten voor kwetsbaren in Rotterdam.

Project: Join the Club

Join the Club is een fantastisch initiatief van Netwerk Nieuw Rotterdam. Het doel? Vriendschappen opbouwen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Dit doen we door diverse bijeenkomsten te organiseren, zoals inspirerende groepssessies, trainingen en ontmoetingsactiviteiten. Elke maand staat in het teken van een specifiek thema dat centraal staat tijdens deze activiteiten. Ons motto is simpel: voor, door en met jongeren. Dit betekent dat jongeren zelf als vrijwilliger aan de slag gaan om deze club mogelijk te maken.

Met Join the Club pakken we drie belangrijke maatschappelijke problemen aan: eenzaamheid onder jongeren, polarisatie en hyperindividualisme. Dit project fungeert als een pedagogische interventie, waarbij jongeren begeleid worden naar volwassenheid en leren om verantwoord met zichzelf en hun omgeving om te gaan. Ze nemen deel aan trainingen, gespreksgroepen, inspirerende sessies en ontmoetingsactiviteiten.

Dankzij de Terberg Foundation

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de geweldige steun van de Terberg Foundation. Hun bijdrage maakt het mogelijk om deze initiatieven op te zetten en uit te voeren. Dankzij hun steun kunnen we jongeren in Rotterdam een plek bieden waar ze echt het verschil kunnen maken.

Samen bouwen we aan een hechtere gemeenschap en een betere toekomst voor de jongeren van Rotterdam. Doe mee, join the club en maak een verschil!

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.