Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Weerbaarheid kweken met SuperKids!

Een mooi project waarbij kinderen van alleenstaande ouders een positief zelfbeeld ontwikkelen en handvatten krijgen om weerbaarder te worden. Met de donatie vanuit de Terberg Foundation kon het project Superkids! in het najaar in Utrecht doorgaan.

Het Superkids! project

Het project SuperKids! is een onderdeel van Single SuperMom. Single SuperMom is het grootste platform voor alleenstaande ouders in Nederland. Zij richten zich op de kinderen van alleenstaande ouders die in armoede leven. Singe SuperMom ondersteunt de ouders op weg naar zelfredzaamheid door middel van inloopspreekuren, workshop, trainingen, ontmoetingen en sociale activiteiten. Hierdoor komen zij meer in hun kracht te staan en kunnen zij uit een negatieve spiraal komen.

Het project SuperKids! biedt kinderen van alleenstaande ouders een methode om, om te gaan met de negatieve effecten van armoede. Aan de hand van negen workshops, gericht op verschillende leeftijden en ondersteund door speciaal ontwikkelde boeken en lesmaterialen. Krijgen zij handvatten om weerbaarder te worden en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Ze werken hierbij met vrijwilligers, maar ook met een professionele pedagoog. Met de donatie vanuit de Terberg Foundation kon het project Superkids! in het najaar in Utrecht doorgaan.

logo Single SuperMom

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.