Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Zender Express bus sponsoring Terberg Foundation 2018

Zender Express biedt ouderen aansluiting met de lokale gemeenschap

De lokale bevolking in IJsselstein en Benschop hebben ongetwijfeld de Zender Express voorbij zien komen in de straat of van gehoord. Deze bus rijdt al ruim vijf jaar in de buurt rond en heeft tot nu toe al meer dan 600 ouderen van hot naar her gereden. De Zender Express blijft onze ouderen ook de komende jaren rondrijden.

De Zender Express

De opzet is eenvoudig: ouderen worden thuis opgehaald en gaan met elkaar die dag op stap. Het gaat hier om zeer uiteenlopende activiteiten: van het bezoeken van tv studio’s, tentoonstellingen, tuincentra, theatervoorstellingen tot aan dagjestochten in andere regio’s. Na afloop wordt iedereen thuisgebracht. De bus heeft totaal negen zitplaatsen, met ruimte voor rollators en rolstoelen en er zijn altijd twee medewerkers voor begeleiding aanwezig. Zij bieden de hulp die nodig is. Meer dan 45 vrijwilligers maken het mogelijk dat deze Express maar liefst zes dagen per week op pad is.

Zelfredzaamheid

De Zender Express zorgt ervoor dat ouderen actief blijven, letterlijk het huis uitkomen en onderdeel blijven van de maatschappij. Hierdoor houden ouderen aansluiting met de lokale gemeenschap: zelfstandig, met trots en plezier. Het is dan ook met recht dat Terberg Foundation dit project een warm hart toedraagt.

Zender Express bus sponsoring Terberg Foundation 2018

Met de support van Terberg Foundation, en andere bedrijven in de regio, blijft de Zender Express ook de komende jaren onze ouderen rondrijden. Wij danken de vrijwilligers voor hun enthousiasme, zonder hen kan de Zender Express niet rijden!

Bestuurslid – Zender Express
logo Zender Express

Dit doen we nog meer

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.