Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Auto rally in regio Lopikerwaard

De hulphonden van Hulphond Nederland worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking of epilepsie. De familie Terberg wil zich hard maken voor dit doel en organiseerde een autorally in regio Lopikerwaard om daarmee geld in te zamelen voor Stichting Hulphond. Hiermee werd een labradorpup geadopteerd met de toepasselijke familienaam ‘George’ om later uit te kunnen plaatsen bij een van de cliënten van Stichting Hulphond.

Lees meer

logo Hulphond Nederland

Het leukste om te doen voor de Foundation zijn de vrijwilligersacties. Dit zijn de fysieke activiteiten en evenementen met de familie die worden georganiseerd door het projectteam. Altijd leuk en gezellig. Vooral omdat je je met familieleden van verschillende generaties een dag inzet voor de Foundation. Dit schept een band!

Anne-Sophie Terberg – Terberg Foundation

Inzameling sportkleding Zuid-Afrika en Congo

De familie was te gast bij sportvereniging AV Triathlon in Amersfoort. Daar heeft de Terberg Foundation bijgedragen aan het samen sporten voor kinderen met en zonder beperking. Dankzij een donatie kon de club een extra baan aanleggen op de atletiekaccommodatie, waardoor er met een running frame (een soort loopfiets) een hele ronde kan worden afgelegd. Dit betekent meer veiligheid en sportplezier voor de groep, die inmiddels 15 deelnemers in alle leeftijden telt.

Tijdens het bezoek en baanbezichtiging vertelden bestuursleden Paul Wessels en Christl Foekema over dit project, waar wekelijks wordt gesport. Het was een interessante en leerzame kennismaking. Daarnaast is er ook een donatie, bestaande uit kleding en schoenen bij A.V Triathlon ingeleverd. Dit gaat mee naar landen als Zuid-Afrika en Congo, dankzij de inzet van Marjo Hoedemaker van de Elephant Foundation.

Lees over initiatief

logo AV Triathlon Amersfoort

Inzameling carrière kleding

Niet iedereen heeft het budget om er verzorgd uit te zien tijdens sollicitatiegesprekken. Dress for Success helpt daarom jaarlijks mensen uit de bijstand bij het succesvol zijn van sollicitaties door het gratis verstrekken van kleding. Om dit goede doel te ondersteunen, hebben de Terberg-familie en werknemers van de Terberg-bedrijven misbare doch goede carrière kleding ingezameld en in Amsterdam bij Stichting Dress for Success afgeleverd.

Lees over initiatief

logo Dress for Success

Suggestie voor een nieuwe vrijwilligersactie voor de familie Terberg?

Laat het ons weten
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.