Sluit

Waar ben je naar op zoek?

 

Avontuurlijk hardlopen in Soestduinen

Op Oudjaardag 31 december 2022 startten maar liefst twaalf hardlopers, onder de vlag van de Terberg Foundation, aan de Sylvestercross Businessrun. Het was een prachtig parcours van 8km door de Soestduinen. Dit was ten behoeve van de Bas van de Goor Foundation om mensen met diabetes in beweging te brengen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. We bedanken de supporters langs de lijn en de organisatie van de Sylvestercross. Wellicht volgend jaar weer!

 

Op de fiets in Flevoland

De IJsselmeer Challenge is één van de meest uitdagende fietstochten van Nederland. De organisator, NL Tour Rides, support graag mensen die een extra steuntje nodig hebben, omdat ze door een fysieke beperking moeilijk kunnen lopen. Familie Terberg wilde zich graag inzetten voor dit nobele doel en zes familieleden fietsten de pittige tocht van 100 kilometer. De opbrengsten zijn gegaan naar Fonds Gehandicaptensport, dé stichting die sport toegankelijker maakt voor mensen met een handicap.

Meedoen aan de IJsselsteinloop voor het goede doel: wat een kanjers! Jullie hebben vandaag duidelijk hard gestreden op de vijf en tien kilometer en dat ook nog eens in de stromende regen. Jullie mogen trots op jezelf zijn. Wij zijn dat zeer zeker. Chapeau💪

Supporters – Familie Terberg Meer testimonials ››

 

Hardlopen voor het goede doel

In 2019 heeft de familie sponsorgeld opgehaald door mee te doen aan de IJsselsteinloop. De IJsselsteinloop is een jaarlijkse hardloopwedstrijd in IJsselstein op de zaterdag voor Pinksterweekend. Maar liefst vijftien familieleden en partners namen deel met twee verschillende afstanden: de 5 en 10 kilometer. Het opgehaalde sponsorgeld van meer dan €1000 is gegaan naar het goede doel gekoppeld aan de IJsselsteinloop dat jaar: Aktie voor Aktie, een stichting die kansarme kinderen helpt om een eigen toekomst op te bouwen.

Lees over IJsselsteinloop

Wat een prachtige dag! En dan hebben wij het zeker niet over het weer. Ondanks een dag vol regen, hebben we een groepspirit laten zien om trots op te zijn. Of het kwam door de prachtige spandoeken, bloemen, aanmoedigingen van onze supporters: we hebben het allemaal gehaald! Onze felicitaties gaan uit naar alle hardlopers, inclusief Esther van de zesde generatie en onze jongste deelnemer. Uiteraard onze dank aan de sponsoren. Gezamenlijk hebben we een prachtig bedrag opgehaald voor Aktie voor Aktie.

Activiteitenteam – Terberg Foundation Ontmoet ons team ››

 

Op de golfbaan

CLN2 is een progressieve stofwisselingsziekte die gepaard gaat met blindheid, epilepsie en uitval van motoriek, denkvermogen en slikken. Met vroegtijdig overlijden van voornamelijk kinderen tussen 8 en 12 jaar tot gevolg. Het Bobby & Robine Foundation en Metakids organiseerden een charity golf event om aandacht te vragen voor deze extreem zeldzame metabole ziekte.

Het toernooi vond plaats op de meest exclusieve golfclub van Nederland, The International. Familie Terberg nam ook deel. De opbrengst wordt gebruikt voor onderzoek naar metabole / stofwisselingsziekten in de hoop de ziekte in de toekomst te genezen.

Lees meer

Suggestie voor een nieuwe vrijwilligersactie voor de familie Terberg?

Laat het ons weten
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.