Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Terberg Founation lanceert nieuwe website

Een website die past bij vandaag

De stichting Terberg Foundation bestaat vandaag 20 november 2022 vijf jaar. Een mooi moment om te vieren. En dat doen we met het lanceren van deze gloednieuwe website.

De familie Terberg nam in 2017 het initiatief tot de oprichting van de Terberg Foundation. Om meer te doen voor de samenleving, in binnenland en buitenland. In deze periode is er maatschappelijk veel veranderd. Tegelijkertijd hebben we ook een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels ondersteunen we een groot scala aan goede doelen en organisaties en dragen we – met vrijwilligersacties vanuit de familie – bij aan veel mooie projecten. Daar past een nieuwe website bij.

Marlies Terberg, voorzitter Terberg Foundation licht toe waarom:

“Het is geweldig om juist nu, exact vijf jaar na de officiële oprichting, de nieuwe website van Terberg Foundation te mogen lanceren. Up to date en helemaal van nu. Klaar voor de toekomst. ‘Samen werken aan een beter leven’ blijft onverminderd het centrale thema voor Terberg Foundation. Ook voor de komende vijf jaar. Daar sluit deze nieuwe website volledig bij aan.”

Nog meer nieuws

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.