Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Het laatste nieuws

Terberg Founation lanceert nieuwe website

Terberg Foundation lanceert nieuwe website

20 november 2022

De familie Terberg nam in 2017 het initiatief tot de oprichting van de Terberg Foundation. Om meer te doen voor de samenleving, in binnenland en buitenland. Op 22 november 2022 bestaat de stichting Terberg Foundation vijf jaar. Een jubileum dat van start gaat met een nieuwe website.

Noodhulp Oekraïne op gang

9 juni 2022

Sinds de Russische invasie op Oost-Oekraïne in februari eerder dit jaar zijn er vele, hartverwarmende initiatieven op gang gekomen om Oekraïne te voorzien van noodhulp. In samenwerking met Stichting Noodtransport Oekraïne, Help Them To Safety en Pulse, ondersteunt Terberg Foundation een aantal acties met technische en financiële middelen.

Terberg Foundation afbeelding vuurwerk sterretjes oud en nieuw

Op naar 2022

22 december 2021

Het is in de laatste maand van het jaar gebruikelijk dat organisaties terugkijken op het afgelopen jaar. Dit keer doen we het iets anders. We kijken VOORUIT naar de projecten die Terberg Foundation van harte ondersteunt in het nieuwe jaar. Lees in dit artikel meer over de plannen van onze samenwerkingspartners en de fantastische projecten die op de rol staan voor 2022.

Terberg Foundation goed doelen donatie

Donaties worden voorgezet in het jaar 2021

25 februari 2021

Het jaar 2021 is al even begonnen maar de Terberg Foundation heeft niet stilgezeten. De Terberg Foundation viert twee mooie succesvolle samenwerkingen door donaties voort te zetten met Stichting Buurtblinkers en Stichting JINC.

Terberg Group predicaat koninklijk 2019

Felicitaties bekroning ondernemerschap Terberg Group

16 oktober 2019

Terberg Foundation feliciteert de Terberg Group met het verkrijgen van het predicaat ‘Koninklijk’, uitgereikt aan familieleden Nel, George, Bert en Godfried Terberg in het Dorpshuis te Benschop door de Commissaris van de Koning in provincie Utrecht in het bijzijn van de Burgemeesters en wethouders van de gemeentes IJsselstein en Lopik.

Oprichtingscommittee Terberg Foundation november 2017

Oprichting Terberg Foundation een feit

20 november 2017

Op 20 november 2017 ondertekent familie Terberg de oprichtingsakte van Stichting Terberg Foundation. Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan en wil de familie meer doen voor de samenleving door structureel waardevolle projecten op poten te zetten die mensen in kansarme situaties helpen op het gebied van zelfredzaamheid om zo persoonlijk welzijn te bevorderen.

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2024 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.