Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Terberg Group predicaat koninklijk 2019

George Terberg, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Terberg Group B.V. nam het predicaat in ontvangst:

“Dit predicaat is de kroon op het werk van 150 jaar ondernemerschap, visie en doorzettingsvermogen van onze familie en alle werknemers. Het straalt kwaliteit en vertrouwen uit.”

Totstandkoming Terberg Group

Overgrootvader Johannes Bernardus Terberg startte de dorpssmederij op 13 mei 1869 in Benschop en zijn zoon Willem George nam de zaak over kort voor de Eerste Wereldoorlog. Belangrijke groei vond plaats na de Tweede Wereldoorlog toen de derde generatie, vier broers en twee zussen, de mogelijkheden zagen van het bouwen van vrachtwagens en de handel en service in personenwagens en later het leasen daarvan.

Onder de vierde generatie is vooral de diversificatie van de business en de internationale uitbouw tot stand gekomen. De leiding is momenteel in handen van de vierde generatie en de vijfde generatie is inmiddels toegetreden.

Oprichting Terberg Foundation

De familie Terberg nam in 2017 het initiatief tot de oprichting van de Terberg Foundation. Om meer te doen voor de samenleving, in binnenland en buitenland. Jaarlijks doneert familiebedrijf Terberg Group B.V. een bedrag aan Terberg Foundation om te besteden aan goede doelen in Nederland, Europa en daarbuiten.

De stichting, die voornamelijk bestaat uit familieleden van de vierde en vijfde generatie Terberg, is verantwoordelijk voor de samenwerking met de goede doelen, de beoordeling van de donatie-aanvragen en de totstandkoming van de projecten.

Ontmoet het team

Nog meer nieuws

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2022 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.