Sluit

Waar ben je naar op zoek?

Oprichtingscommittee Terberg Foundation november 2017

Ondertekening akte

Bij de ondertekening van de oprichtingsakte, en vertegenwoordigers van de gloednieuwe stichting zijn aanwezig: Marlies Terberg, Theo Terberg (staand), Corry Pompe en Jan Terberg (zittend).

Sociaal-maatschappelijk vanaf het prille begin

Sinds de oprichting in Lopikerwaard zorgt het bedrijf Royal Terberg Group B.V. voor werkgelegenheid. Vanaf het prille begin, is het voor familie Terberg van belang geweest om – naast de wensen van de klant en de kwaliteit van de producten en de dienstverlening – ook oog te hebben voor de sociale impact van de onderneming. Als werkgever. Voor de werknemers en hun familie. Voor andere mensen in de omgeving. Het wil een bedrijf zijn met een sociaal-maatschappelijk karakter.

Leden van de Familie Terberg steunden al wel goede doelen en ook werden regelmatig schenkingen gedaan aan lokale initiatieven vanuit het bedrijf, maar een echte foundation was er nog niet. De familie, aangevoerd door het enthousiasme van de vierde en later ook de vijfde generatie, bleef de wens uitspreken om meer te doen en meer te betekenen voor de mensen in de samenleving. Die aspiraties leidden uiteindelijk tot de oprichting van de Terberg Foundation. 

Marlies Terberg, voorzitter Terberg Foundation:

“Het geeft veel voldoening dat wij hierbij onze steen kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid van mensen die het nodig hebben, die misschien anders buiten de boot vallen.”

De Terberg Foundation bestaat mede dankzij de financiële bijdragen van hoofdsponsor Royal Terberg Group B.V. en door giften van derden en opbrengsten uit georganiseerde activiteiten.

Terberg Foundation Lopikerwaard Zuid-Holland Nederland

Lopikerwaard is waar het voor familie Terberg allemaal begon

Nog meer nieuws

Alles bekijken

Ook samen werken aan een beter leven?
Doe jouw aanvraag!

Project aanmelden
© 2022 – Terberg Foundation
Delen
Via WhatsApp Via Facebook Via Twitter Via LinkedIn URL kopiëren
URL succesvol gekopieerd.
Er is iets fout gegaan, de URL kon niet gekopieerd worden.