Jouw project aanmelden?  Klik hier

OVER DE TERBERG FOUNDATION

Onze stichting heeft als doel: Samen werken aan een beter leven. De stichting tracht dit doel te bereiken door onder meer het initiëren en uitvoeren van projecten en andere initiatieven, evenals het financieel of anderszins ondersteunen daarvan. De projecten hebben betrekking op de volgende deelgebieden: welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg. Deze projecten zijn ten gunste van de volgende hulpbehoevenden: mensen met een beperking, ouderen en/of mensen die door omstandigheden in een kansarme situatie terecht zijn gekomen. De Terberg Foundation is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Tegen de achtergrond van de ANBI-status wordt nadere informatie over de stichting op deze website vermeld.

De Terberg Foundation bestaat mede dankzij de financiële bijdragen van hoofdsponsor Terberg Group B.V., door giften van derden en opbrengsten uit georganiseerde activiteiten.

 

ONZE MISSIE

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.

 

ONZE VISIE

Het is de ambitie van de Terberg Foundation om mensen in een kansarme situatie binnen afzienbare tijd zelfstandiger te maken, hiermee het welzijn bij hen te bevorderen en bij te dragen aan een betere kwaliteit van de lokale samenleving.

 

Beleidsplan

Zie bijgaand PDF-bestand voor de hoofdlijnen van het beleidsplan: Klik hier

 

DOELSTELLING

  1. Het leveren van een bijdrage in het kader van het algemeen belang aan de zelfredzaamheid van mensen in een achterstandspositie teneinde de kwaliteit van de samenleving te verbeteren;
  2. Het leveren van een positieve bijdrage aan en verbeteren van het welzijn in het algemeen door het doen van bijdragen aan onder meer onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.

 

Contactgegevens

Stichting Terberg Foundation
Postbus 202, 3400 AE IJsselstein
info[at]terbergfoundation.nl

 

Rekeningnummers Terberg Foundation

ABN-AMRO Bank: NL98 ABNA 0818 3129 12
Triodos Bank: NL32 TRIO 0338 7930 11

PROJECT AANMELDEN

Wil je een project aanmelden? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Lees de voorwaarden
  2. Vul het aanvraagformulier in

Wij komen zo snel als mogelijk op jouw aanvraag terug!

UITGELICHT PROJECT

Activiteit Abrona

De tuin en het terras van Abrona mooi opgeknapt: De eerste Terberg Foundation activiteit is een feit!
Bekijk het verslag

Volg ons op Facebook

Volg ons op LinkedIN

© 2019 – Terberg Foundation | Info over ANBI informatie