Jouw project aanmelden?  Klik hier

Stichting Leergeld helpt kinderen die om verschillende financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij helpen deze kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen-en buitenschoolse activiteiten.

 

Wat doet Stichting Leergeld in IJsselstein?

Stichting Leergeld in IJsselstein heeft als doel om alle kinderen mee te laten doen aan excursies, sporten, met school. Zij helpen met sportschoenen, muziekles of de betaling van contributie als daar op dat moment voor kinderen geen geld voor is. Het idee daarachter is dat kinderen die sporten gezonder zijn en nieuwe vriendjes maken. Daarnaast zorgt muziekles voor kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. Leergeld IJsselstein zegt: nú meedoen is stráks meetellen!


Donatie Terberg Foundation aan Stichting Leergeld IJsselstein

Het aantal aanvragen bij Stichting Leergeld IJsselstein stijgt de laatste jaren. De Terberg Foundation wilt hier graag een steentje aan bijdragen en doneert 10.000 euro voor een looptijd van 2-3 jaar aan Stichting Leergeld IJsselstein.

Jouw project aanmelden

De Terberg Foundation ondersteunt mensen naar een onafhankelijker leven door sociale, maatschappelijke en/of financiële redzaamheid te stimuleren op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, jeugd- en ouderenzorg.

© 2018 – Terberg Foundation | Meer informatie over de Stichting